94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

82 / 7 juli 2017 Fabian & Cecilia trouwen in De Baron in Zwaag

Nog nooit eerder hebben we zoveel aanvragen gekregen voor de datum 7-7-17. Het leek wel of heel Nederland en daarbuiten allemaal dezelfde trouwdag wilden kiezen. Gelukkig wist onze agenda dan ook wel beter, maar het was echt niet normaal meer. Ook Fabian en Cecilia vonden dit wel een mooie datum en zo planden ze dan ook al ruim een anderhalf jaar van tevoren hun huwelijksdag. Een mooie, landelijke trouwlocatie gevonden in Zwaag, maar die besloot helaas haar deuren te sluiten en over te gaan naar een andere eigenaar en die had er geen oren naar.. Het zal je maar gebeuren! Dat werd dus begin dit jaar snel zoeken naar een andere trouwlocatie… De Baron bracht soelaas en wel net op tijd. Want kinderen van de buren van de ouders wilden daar ook gaan trouwen, op dezelfde dag uiteraard, maar het plekje was al geboekt voor Fabian en Cecilia.

Cecilia is gek op fotograferen en dat doet ze dan ook graag met haar eigen camera. Pinterest was tijdens de voorbereidingen van het huwelijk haar grootste vriendin en zo had ze dan ook allerlei mooie plaatjes in haar hoofd gezet die ze graag tijdens de fotoshoot wilde maken…. totdat de bruidegom ruim een half uur te laat kwam en er zeker 30 gasten begroet moest worden bij de ontmoeting van het bruidspaar. Toen speelde de klok grote parten… Op naar JT bioscoop in Zwaag (zaal 7 om precies te zijn) met een 10 -tal vrienden en vriendinnen voor de foto met 3-D brillen en gooiende popcorn, een paar superhelden poses en toen op naar de bar in het naastgelegen van de Valk voor een zuipende dames foto. Het duurde echter even voordat we alle dames op een kruk bij de bar kregen geïnstalleerd. De ruimte was daar wat krap voor, maar het lukte… Toen was het ineens half 1… Om 1 uur startte de ceremonie…. Terug dus naar De Baron.

Daar troffen we een gitzwarte zaal aan, enkel en alleen verlicht door kaarsjes en zwakke verlichting. Heel sfeervol en mooi, maar niet voor een fotograaf die nog 5 minuten heeft om de setting voor de ceremonie in orde te maken en ook nog een video moest installeren… Maar ook dat is gelukt! De rest van de huwelijksdag werd een gezellig samenzijn met een superhelden taart aansnijden, een gezellig diner bij de Oude Veiling en daarna een dubbele openingsdans, één in bruidsjurk en één in een andere jurk… Bloemetje gooien en klaar……

Reactie mama van de bruid: Whauwwww. Wat zijn dat leuke foto’s geworden! Prachtig gedaan hoor
Nou wordt ik wel heel nieuwsgierig naar de rest van de foto’s. Mag ik jullie ontzettend bedanken dat jullie deze onvergetelijke mooie dag zo mooi hebben vastgelegd voor Mr & Mrs van der Linden

Reactie Cecilia: Jullie waren geweldig!!! We zijn zo benieuwd naar de rest!!!! We zijn super blij met de preview! Het heeft ons nog nieuwsgieriger gemaakt naar de rest!

sneak-preview-fabian-cecilia-7-7-17-copyright-kayphoto4u-personal-art-wedding

OFFERTE AANVRAGEN