94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

81 / 7 juli 2017 Wilco & Daniëlle trouwen in Leerdam

De 7e juli 2017, de meest populaire trouwdatum van 2017 (samen met 1 juli 2017), althans bij ons. Deze datum was dan ook dubbel geboekt en zo waren onze vier fotografen dan ook allemaal op pad. Zo ook bij Wilco & Daniëlle en hun kleine lieverd in Leerdam. We startten met de voorbereidingen van bruid en bruidegom. De visagie werd verzorgd door Nicole Drege.

Een huwelijk met een grote groep daggasten met een speciale rol voor het bruidsmeisje van 4 maandjes oud. Speciaal voor papa had ze ook een sluiertje aan, net als haar mama. Bij de ontmoeting was Wilco dan ook blij verrast met zijn beide prachtige meiden.

Na de ontmoeting gingen we naar Mariënwaerdt voor de fotoshoot. Een van onze fotografen ging met opgerolde spijkerbroek het water in om een mooi shot te kunnen maken. Na de fotoshoot gingen we even lunchen thuis met de gasten, om daarna na de burgerlijk huwelijk ceremonie te gaan bij het Hofje van mevrouw van Aerden in Leerdam. Tijdens deze ceremonie trok de ambtenaar een wintermuts op want Wilco noemt zijn vrouwtje altijd ‘muts’ en de kleine meid heeft dan ook als bijnaam ‘minimuts’. Na de familieportretten sessie ging het gezelschap naar De Grote Kerk, ook in Leerdam. De vader van een van onze fotografen die ook in Leerdam woont kwam even kijken hoe zijn zoon aan het werk was. Na de mooie kerkdienst togen we richting de feestzaal Het Dak, ook in Leerdam waar de barbecue al opgewarmd klaar stond. Voor de feestavond werden de avondgasten opgewacht met een grappige guestshoot waarna het bruidspaar zich gereed maakte voor de openingsdans, muzikaal begeleid door een zeer bekwame coverband Amplifier. De dansvloer stroomde vol, de eerste gitaar riffs voor het nummer ‘Proosten van Guus Meeuwis’ werden ingezet en het dak ging eraf.

Een warm gezelschap en een huwelijk met gezellige elementen en een dubbele ceremonie. Best af en toe een race tegen de klok maar zeker een dag voor het bruidspaar om nooit meer te vergeten.

De foto`s zijn Super mooi geworden. Heel erg bedankt dat jullie onze dag hebben vastgelegd. Wij zijn heel benieuwd naar de rest :)
Liefs Wilco & Daniëlle en Rosalynn

trouwfotograaf leerdam, kayphoto4u, kayphoto4u leerdam, bruidsfotograaf leerdam, trouwreportage mariënwaerdt, marienwaart, marienwaard, marienwaardt, marienwaerdt, trouwfotograaf utrecht, fotograaf leerdam, fotograaf utrecht, fotoshoot huwelijk, wedding photographer, dutch wedding photographer

 

OFFERTE AANVRAGEN