34 Bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.1 ★★★★☆ Lees hier de leuke reacties

68/25-09-2015 Erik & Maike

Bruidsreportage Erik & Maike in Amsterdam

Het vrolijke stel Erik & Maike uit Amsterdam koos 25 september 2015 als de dag van hun ja-woord aan elkaar. Met als locaties de Burcht van Berlage, salontjalk Bota Fogo voor een rondvaart door de grachten van onze hoofdstad, Plekk aan het IJ en kraanhotel Faralda Crane om de nacht (en de bruidsreportage) op eenzame en unieke hoogte door te brengen. De afwisselende locaties zorgden voor een diversiteit aan fotogenieke momenten.

Eén van de vrolijkste Babsen van Nederland voltrok het huwelijk op hartelijke wijze, Maike was als bruid getooid in een authentieke fifties dress, bij de wat gehaaste familieportretten bleken de daggasten uitstekende poseurs, het bed in het kraanhotel bood genoeg kussens om er een kussengevecht mee te houden en de openingsdans figureerde vorstelijk in het staartje van de bruidsrepo.

Al met al hebben we een lange, maar erg mooie dag beleefd met Erik en Maike, waarbij we hun en hun gasten via deze weg vriendelijk danken voor alle goede zorgen en de fijne wijze van samenwerken.

Bruidsreportage Erik & Maike, Kayphoto4u, bruidsfotograaf4u, Bruidsfoto's Utrecht, Bruidsreportage Metaal Kathedraal, bruidsreportage Utrecht, bruidsreportage, bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Vathorst, Trouwfotograaf Amersfoort, Trouwfotograaf Utrecht, Trouwen Metaal kathedraal, fotograafofferte, fotograaf offerte, trouwfotograaf offerte, bruidsfotograaf offerte

OFFERTE AANVRAGEN