94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

86/ 24 juni 2017 Lars & Jutha – Hoeve Sparrendam Hoevelaken

Met een heuse triatlon als achtergrond bij de voorbereidingen van de bruid begon voor ons de dag. Helaas ook met regen, maar het zonnetje liet zich gelukkig later op de dag ook zien. Voor de fotoshoot reden we naar het Stoomgemaal in Nijkerk, maar ook daar was volop drukte met een Open Dag waar net voor ons een bus met Duitse toeristen was aangekomen. Dankzij de fantastische medewerkers van het Stoomgemaal konden we toch een mooie en creatieve fotoshoot maken van dit aanstaande bruidspaar. Daarna bij het Erkemederstrand onder het viaduct een picknick tafereeltje gecreëerd en ook daar nog wat mooie foto’s buiten kunnen maken. Daarna naar de mooie, landelijke trouwlocatie Hoeve Sparrendam in Hoevelaken (waar we kind aan huis zijn en dus regelmatig huwelijken fotograferen) waar de gasten het bruidspaar al stond op te wachten.

De ceremonie werd verzorgd door Mariëlle van www.tintelendtrouwen.nl, die er altijd weer een feestje van weet te maken. De groepsportretten bleken nog even een uitdaging te zijn met alle regenbuien, maar uiteindelijk vonden we een goed moment waar met een hoop lol de portretten gemaakt zijn van vrienden en familie. Opgevolgd door een goed verzorgde barbecue in de burcht en de feestavond, inclusief openingsdans.

Reactie van Lars & Jutha:

Nog bedankt voor de Sneak Preview. We zijn er erg blij mee! De foto’s zien er fantastisch uit en we kunnen niet wachten tot we de rest van de foto’s kunnen zien.Verder hebben we een heel leuke dag gehad en vooral de fotoshoot vonden we erg leuk om te doen.

Hierbij de Sneak Preview van hun huwelijksdag:

trouwen Hoeve Sparrendam, Hoeve Sparrendam, Stoomgemaal Nijkerk, Trouwreportage Nijkerk, Trouwreportage Stoomgemaal Nijkerk, huwelijk hoeve sparrendam, trouwlocatie hoevelaken, trouwlocatie Hoeve Sparrendam, fotograaf Nijkerk, fotograaf Amersfoort, trouwfotograaf Amersfoort, trouwfotograaf Nijkerk, trouwfotograaf Amersfoort, trouwfotograaf Vathorst, trouwfotograaf Hoeve Sparrendam, trouwfotograaf Hoevelaken, bruidsfotograaf Amersfoort, bruidsfotograaf Nijkerk, Bruidsfotograaf Hoevelaken, bruidsfotograaf Vathorst, Vathorst, Hoevelaken, Sparrendam, KayPhoto4u, bruidsfotograaf, trouwfotograaf, award wedding, award wedding photographer, wedding photographer, weddingshoot, stoomgemaal nijkerk, nijkerk

OFFERTE AANVRAGEN