94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

99 / Ash & Maxime trouwen in Almere 22 februari 2017

sneak-preview_ash__maxime_by_kayphoto4u_web

Reactie Ash & Maxime op de bruidsreportage:

Nogmaals wil ik je heel erg bedanken voor de prachtige foto’s. Ik zag ze net weer voorbij komen en ik kan ECHT NIET WACHTEN om ze afgedrukt te zien. De foto’s die je hebt gemaakt spreken echt en ik kan de emotie herbeleven. Heel dankbaar daarvoor!

De eerste trouwreportage voor KayPhoto4u startte op 22 februari 2017 in Almere. Zonder verdere ontmoeting troffen we elkaar enkele weken voor het huwelijk aan de telefoon, via een offerte aanvraag. De klik was er gelijk en met wat maatwerk kwamen we tot een mooi wedding pakket waarin ook Personal Art opgenomen werd door het aanstaande bruidspaar.

De dag startte bij Hotel Van der Valk in Almere waar de bruid samen met haar vriendin en een Wedding styliste in de weer was zich mooi te maken voor de bruidegom. De ontmoeting vond plaats op de hotelkamer, waarna we met enige haast naar het stadhuis vertrokken voor de burgerlijk huwelijk ceremonie.
Na de ceremonie was het hard gaan regenen en daarmee vielen onze plannen om wat mooie foto’s bij het Boathouse buiten te maken letterlijk in het water viel.  Maar met een goede samenwerking en een bruidspaar wat voor alles in was wisten we toch een paar erg fraaie bruidsreportage foto’s te maken, opgevolgd door groepsfoto’s en het aansnijden van de bruidstaart.

Aangezien het bruidspaar het volgend jaar, als de kleine geboren is, het huwelijk nog eens dunnetjes gaan overdoen in Marokko, was deze dag besloten en werd ergens in de middag afgerond.

 

OFFERTE AANVRAGEN