94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

82/22-07-2015 Randy & Marinka

Bruidsreportage Randy & Marinka bij Citta Romana in Hellevoetsluis

Randy & Marinka beleefden op 22 juli 2015 een ultieme kusjesdag, althans zo doopten we hun huwelijksdag. Vandaar dit keer een Sneak Preview waar de vele kussen die een bruidspaar elkaar op de gemiddelde trouwdag geeft centraal staan. Niet dat KayPhoto4u alleen maar kusfoto’s maakt, maar met een knipoog naar Randy & Marinka vonden we het leuk een keer een thema aan de blogcollage te hangen.
Het was een heerlijke, zonnige, maar ook af en toe wat winderige dag, met een vrolijk paar en vrolijke daggasten, mooie reportagelocaties in Rozenburg en bij Citta Romana in Hellevoetsluis, en met een gezonde dosis tranen, lachen en een zeer goede sfeer. KayPhoto4u maakt van de familieportretten graag een vrolijke en speelse aangelegenheid, zoals onze vele bruidsparen door de jaren heen betamen. Zo ook bij de familieportretten van de daggasten van Randy & Marinka. Stoer poserende mannen, sexy poserende dames, kusmondjes en gekkigheid. De ‘staatsieportretten’ worden uiteraard nooit vergeten, maar KayPhoto4u maakt altijd graag van de gelegenheid gebruik om van de familie- en vriendenshoot iets te maken waar de betrokken gasten zelf nog maanden later over spreken.

We wensen Randy & Marinka en de kleine spruit in aantocht heel veel geluk, voorspoed en gezondheid in de toekomst.

Bruidsreportage Randy & Marinka, Kayphoto4u, bruidsfotograaf4u, Bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Hoofddorp, bruidsfotograaf amsterdam, bruidsreportage, same sex couple, bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Vathorst, Trouwfotograaf Amersfoort, Trouwfotograaf Hoofddorp , Trouwen Hoofddorp, fotograafofferte, fotograaf offerte, trouwfotograaf offerte, bruidsfotograaf offerte

OFFERTE AANVRAGEN