94 bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.6 ★★★★★ Lees hier de leuke reacties

Wedding 04.06.2020 KayPhoto4u Nijmegen

Roses are Red, The Sky is Blue, I’d like to get Married, so you know I’ll always love You

Al ben je al boven de zestig, de liefde gaat waar het maar gaan kan en zo was het ook jaren geleden voor J&P. Zij troffen elkaar, de bliksem sloeg in en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Veel al meegemaakt met elkaar en ook de toekomst is onzeker. In deze tijd, waar we net over de piek van het Corona virus zijn gekomen, besluiten deze mensen om elkaar het Ja-Woord te geven, zowel voor de kerk als voor de wet. Het moest alleen nu wel allemaal wat kleiner dan eerst bedacht. De groep werd daarom verkleind naar zo’n 20 mensen. Wat een bijzondere dag hebben ze ervan weten te maken. De dag startte bij de Studentenkerk van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Er zit vast een verhaal achter waarom we op deze bijzondere locatie een huwelijk mochten meemaken maar door de korte tijd (2 weken voor het huwelijk bedachten ze dat ze een fotograaf nodig hadden en kwamen ze bij ons terecht).

Het bruidspaar stapte uit en alle gasten stonden te wachten met een roos. Ze namen van alle gasten een roos in ontvangst. Daarna was het gereedmaken voor de ceremonies. Een speldje werd opgespeld tijdens de burgerlijk huwelijk ceremonie en de trouwringen werden omgedaan tijdens de kerkelijke inzegening. Ook mocht tijdens de inzegening iedereen een kaarsje aansteken vanuit de trouwkaars. Dat hadden we nog niet eerder gezien. Tussen de ceremonies door werd er taart aangesneden, gezongen voor een jarige en gezongen voor het bruidspaar. Natuurlijk ook een kleine fotoshoot van het bruidspaar in het naastgelegen parkje.

Na alle festiviteiten ging de trouwjurk aan de haak en ging de bruid over in een prachtige feestjurk die minstens net zo mooi was als haar witte trouwjurk.

Priscilla en Karin vonden het en eer om last-minute geboekt te worden, op naar Nijmegen te reizen, foto’s te maken van deze bijzondere huwelijksdag.
We hopen dat J&P nog lang van elkaar mogen blijven genieten, in voor- en tegenspoed.

OFFERTE AANVRAGEN