34 Bruidsparen waarderen ons gemiddeld met een 9.1 ★★★★☆ Lees hier de leuke reacties

Bruidsreportage Danny & Robin Amersfoort

Danny & Robin zijn stadsgenoten van KayPhoto4u en trouwden op zaterdag 15-08-2015. Ook een benauwde zaterdag met kans op een bui kan iemands mooiste dag van zijn of haar leven zijn. Deze zaterdag voldeed daar dan ook perfect aan. Danny & Robin en hun zoontje Sylvan trokken zich weinig aan van het weer, want hun dag kon bij voorbaat al niet meer stuk. Een prachtige bruid, een bruidegom strak in een fraai merkpak, een vrolijk knaapje met een heeeeeel belangrijke rol tijdens de ceremonie….en dan ook nog een flinke schare vrolijke daggasten die hun omringden.

We waren deelgenoot van een belangrijk gedeelte van het huwelijk van Danny & Robin en hadden weer de eer er mooie platen van te maken. Danny & Robin kozen ons voor onze creatieve en artistieke bruidsfotografie, waarin ze ons de volledige vrijheid gaven om er qua bruidsreportage op locatie een shoot met Personal Art Style van te maken. Ondanks dat het paar en wij eigenlijk voor ogen hadden om de repo buiten op de wagenwerkplaats in Amersfoort te maken, dwong het weer ons toch naar binnen. Dankzij de vriendelijke medewerking van de uitbater van Het Oude Magazijn, een mooie trouwlocatie die deze dag toevallig niet geboekt was, hebben we een prima plek gevonden voor een flink aantal eigenwijze en alternatieve achtergronden.

Met onderstaande Sneak Preview geven wij Danny & Robin een aantal spicy voorafjes. Dank voor alle leuke, vrolijke en grappige momenten die wij voor jullie hebben mogen vereeuwigen!

Bruidsreportage Danny & Robin, Kayphoto4u, bruidsfotograaf4u, Bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Maarssen, bruidsreportage, bruidsreportage Amersfoort, bruidsreportage Vathorst, Trouwfotograaf Amersfoort, Trouwfotograaf Maarssen, Trouwen Maarssen, fotograafofferte, fotograaf offerte, trouwfotograaf offerte, bruidsfotograaf offerte

OFFERTE AANVRAGEN